Енергијата на високите вибрации – на која фреквенција вибрирате???

Ништо на светот не мирува – сè клокоти, вибрира, се движи, емитува енергија со своја карактеристична фреквенција. Ние исто така можеме да емитуваме различни вибрации – како што се страв и болест или радост и здравје. Како да се постави тој процес или да се задржи на друго ниво? Да разгледаме детално што е тоа што влијае на нашата вибрација и како да ја подигнеме. Ова се размисли на онкопсихологот Олга Ткачемов.

Вибраци: високи и ниски

Одамна веќе не е тајна дека сите ние сме составени од енергија, од вибрирачки честички. Нашето физичко тело, кое изгледа така цврсто и еластично, всушност вибрира на одредена фреквенција на енергијата, а тоа јасно може да се види со помош на некои помоќни микроскопи.

На која фреквенција вибрираме?

Здравото тело вибрира на повисока фреквенција од болното. Кога човекот ќе се разболи, дел од него почнува да вибрира на пониски фреквенции. Значи, за опоравување на нашето тело мораме прво да го подигнеме нивото на вибрација кај болното место, и второ да го подигнеме нивото на вибрација во целиот организам.

Каква енергија се ниските вибрации, а каква се високите вибрации?

Секојдневно пуштаме во дејство една или друга фреквенција на енергија. Не е потребно таа енергија со нешто да се мери, бидејќи постојат елементарни критериуми по кои можете да одредите која енергија доминира во вашиот живот.

Критериуми за висока вибрација на енергијата

(здравје и благосостојба)

 • светли мисли;
 • радост;
 • насочување кон позитивното;
 • тргнувате со безусловна љубов во односот кон околината;
 • тргнувате од изобилие во однос на различни подрчја од својот живот;
 • насочени се кон среќа.

Критериуми за ниска вибрација на енергијата (болест):

 • негативни емоции: лутина, страв, гнев, сожалување;
 • во сè гледате само црно, лошите страни, со песимистички став;
 • донесувате одлуки со страв или други негативни чувства и емоции;
 • ги забележувате недостатоците во однос на различни области од својот живот;
 • цело време очекувате неуспех.

Ако сте подесени претежно на енергија со ниски вибрации, тие нема да бидат бавни во донесувањето на повеќе такви исти енергии: ако се плашите од неуспех, причекајте – тој веќе е на прагот; ако се плашите дека ќе ви ја намалат платата, причекајте, тоа не е далеку.

Што да правите кога ќе сфатите дека моментално сте подесени на ниско вибрирачка енергија? Како да се пренасочите на други, високо-вибрациски бранови?

Тоа да се направи многу е полесно отколку што мислат повеќето луѓе кои се длабоко вкоренети во ниските вибрации. Ова може да се направи моментално, бидејќи енергијата цело време се пренасочува, реконструира, и можете да ја подесите на посакуваните бранови од фреквенцијата на вибрациите.

Најлесен начин да се подигне фреквенцијата на вибрациите е позитивното мислење. Мислите практично ги формираат не само случувањата во нашиот живот, туку и целокупното нашата физичка и духовна состојба. Ако сте насочени кон позитивното, вашата фреквенција на вибрации се зголемува. Тогаш можете да делувате на чувствата: да не одите во пресрет на емоциите кои ја снижуваат фреквенцијата на вибрациите, туку да ги избирате оние емоции и чувства кои ќе ја зголемат фреквенцијата. На крајот, вие сами го избирате секое случување во вашиот живот!

Фреквенцијата на вибрациите можете да ја подигнете и со помош на специјална енергетска пракса. Сите пракси се во суштина насочени кон зголемување на фреквентниот дијапазон на човекот. Тоа може да биде јога, чи – гонг или нешто друго. Сè е многу едноставно кога позитивниот ефект ќе се прошири дирекно пропорционално со вашите вибрации. При тоа, просторот околу вас ќе стане вибрациски почист, торзионите полиња, енергијата на парите поедноставно и полесно ќе влезе во вашиот живот.

Човекот е одговорен за енергијата која ја проектира во околината и во однос на сопствената состојба. Односно, вибрацијата на неговите мисли, емоциите, насочувањето и дејствата се одразуваат на квалитетот на неговиот сопствен живот, како и на сè што го опкружува. Во наше време сè повеќе се придава значење на енергетската вибрација на човекот.

Луѓето сè појасно почнуваат да се делат на две групи: оние кои служат само на себеси и оние кои им служат на другите – луѓе со позитивна енергија и оние кои не се однесуваат така. Сега, повеќе од било кога, треба да се избегнува да се гледа телевизија бидејќи тоа е еден од најголемите механизми за управување со разумот и најголема пропаганда за негативна енергија на планетата. Телевизиската реклама во потполност е насочена кон појавување на потреба за новите технички производи, а истовремено таа ја информира јавноста за нивната контролирана употреба (за тоа дека сите работи застаруваат побрзо од порано, се создава потреба за купување на „понови“ верзии на тие исти работи).

ТВ „програмите“ се токму оние кои ги програмираат нашите умови. Риалити шоуата се апсолутно далеку од стварноста, но луѓето веруваат дека се пореални од фикцијата, дека во суштина најголемиот дел од тие програми е креиран да не шокира, а тоа е вибрација на негативната енергија. Секој информативен програм е насочен кон намалување на нашата енергија.

Главната тајна со векови била таа, дека стравовите не само што ја црпат човековата позитивна енергија, туку овозможуваат тој да се наоѓа под контрола на они кои му ги наметнале.

Ако ги погледнете истражувањата од областа на киматиката, можете јасно да видите како звукот (кој е вибрација) влијае на енергетската вибрација на човекот – тоа е една од причините зошто монасите ги потпевнуваат своите мантри.

Вибрациите на ниската енергија можат да го управуваат нашиот живот. Постојат многу достапни и едноставни начини за зголемување на вибрацијата на вашата енергија. Еве некои од нив:

 • Медитирајте – многумина велат дека немаат време за медитација, но наоѓаат време да гледаат ТВ;
 • Бидете во природа – едноставно шетајте или поминувајте време во дворот или бавчата!
Престанете да гледате ТВ и медитирајте!… или само правете нешто што ве полни со позитивна енергија.
 • Играјте си со своите домашни миленичиња – нашите домашни миленичиња ни даваат лекција за безусловната љубов, која секогаш ја подигнува вибрацијата;
 • Гледајте како си играат децата – обидете се да се сетите на првите чувства и невиноста на детството;
 • Правете физички вежби, а потоа одете во природа да шетате. Тоа веднаш ќе ви донесе двократна корист;
 • Простете си на себеси и на другите – никој од нас не е совршен. Сигурно има такви кои не повредиле, како и такви кои ние сме ги повредиле. Простете им, но не заборавајте да си простите и на себеси.
 • Изразувајте благодарност – бидете благодарни за убавината на опкружувањето, дури и ако е тоа само едно мало дрво во центарот на големиот град. Бидете благодарни за храната што планирате да ја јадете, акко и сето останато кое дошло во вашиот живот, вклучувајќи го и негативното кое подоцна ќе се покаже дека е значајна лекција во вашиот живот и која ќе го зголеми вашиот духовен развој;
 • Соочете се лице в лице со своите стравови и набљудувајте ги како можност за духовен развој – страв или грижата за нешто секогаш носи негативни емоции. Постојат причини зошто тие стравови продолжуваат да доаѓаат во нашиот живот. Кога ќе се соочиме лице в лице со некој свој страв, тој исчезнува, бидејќи тоа била уште една наша животна лекција;
 • Купувајте органска храна и изразувајте благодарност пред јадењето – органската храна содржи повеќе хранливи материи отколку ГМО. Таа не само што ја зголемува вашата физичка енергија, туку ја зголемува и вашата духовна вибрација, особено ако пред јадењето ја благословите и í се заблагодарите.
 • Правете го она што кај вас предизвикува смеење или бидете со луѓе кои ве засмејуваат – смеењето е многу висока вибрација на енергијата, дури и ако се смеете самите на себеси;
 • Замолете ги своите духовни учители и ангели чувари за помош и насочување – вашите духовни учители и анѓели чувари со нетрпение го очекуваат вашиот повик за  за помош, затоа побарајте од нив водство, помош, заштита и секојдневно насочување;

И секогаш треба да знаете:

Вие сте совршени токму такви какви што сте!

И не е важно дали имате вишок на килограми или не, имате ли некаква телесна маана или нешто друго кое општеството го смета за ненормално. Вие сте убави и совршени токму такви какви што сте!

Освен тоа, имајте го во предвид карактерот на своето мислење. Д-рБрус Липтон (кој го изгради мостот кој ги поврзува науката и духовноста) приметил дека само мал процент на луѓе се обидуваат да бидат доследни во својот мисловен процес кој може сè да промени и да доведе до промена која води кон еволуција на човештвото.

Автор: Олга Ткачева (онкопсихолог)

Извор: econet.ru

Превод: Розета Паскали

24,520 Comments on “Енергијата на високите вибрации – на која фреквенција вибрирате???”

 1. GO!!!
  This phrase was said by the first cosmonaut on Earth – Yuri Gagarin. (Yuri Gagarin)
  He was the first astronaut on Earth. He was Russian! …
  Now Russia is becoming a strong country, gas pipelines, a vaccine against COVID-19, an army.
  Is this very reminiscent of the communist Soviet Union?
  How do you think?
  Now we have total control in our country. I am interested in the opinion of foreigners.

  Албонумисматико

  ПОЕХАЛИ!!

 2. GO!!!
  This phrase was said by the first cosmonaut on Earth – Yuri Gagarin. (Yuri Gagarin)
  He was the first astronaut on Earth. He was Russian! …
  Now Russia is becoming a strong country, gas pipelines, a vaccine against COVID-19, an army.
  Is this very reminiscent of the communist Soviet Union?
  How do you think?
  Now we have total control in our country. I am interested in the opinion of foreigners.

  Албонумисматико

  ПОЕХАЛИ!!

 3. I definitely wanted to send a simple word to be able to thank you for those great points you are showing on this website. My time-consuming internet look up has finally been honored with wonderful facts to go over with my friends and classmates. I would admit that most of us website visitors actually are unequivocally lucky to dwell in a fabulous website with many marvellous people with good basics. I feel rather happy to have discovered your web page and look forward to tons of more pleasurable moments reading here. Thanks a lot once more for everything.

 4. My husband and i were absolutely thankful that Michael could finish up his researching with the precious recommendations he gained through the blog. It’s not at all simplistic just to possibly be giving away helpful tips that many some others could have been trying to sell. And we all fully grasp we need the website owner to give thanks to for that. The most important explanations you made, the simple website navigation, the relationships you can aid to promote – it is most excellent, and it’s helping our son in addition to us believe that that article is enjoyable, which is tremendously serious. Thanks for all!

 5. My husband and i ended up being absolutely cheerful when Louis could deal with his investigations from your precious recommendations he acquired from your very own web page. It’s not at all simplistic to just be releasing tips and hints which usually the others may have been selling. And now we recognize we need you to be grateful to for this. Most of the illustrations you made, the straightforward website menu, the friendships you can make it possible to foster – it’s many spectacular, and it’s really letting our son and our family understand this concept is excellent, which is tremendously important. Thanks for everything!

 6. I not to mention my pals appeared to be checking the great solutions on the website and so then got a horrible suspicion I had not expressed respect to the web site owner for those secrets. All the guys are already for this reason happy to see them and have in effect clearly been using them. I appreciate you for truly being so considerate and also for going for this kind of fantastic guides most people are really wanting to be informed on. My personal sincere regret for not expressing appreciation to you sooner.

 7. I must express my thanks to the writer just for bailing me out of this particular incident. Just after looking out throughout the world wide web and seeing notions that were not helpful, I assumed my life was done. Being alive devoid of the approaches to the problems you have solved by way of this site is a critical case, and those which may have in a negative way damaged my entire career if I had not come across your web blog. Your own skills and kindness in taking care of everything was important. I don’t know what I would have done if I hadn’t discovered such a subject like this. I can also at this point look ahead to my future. Thanks very much for your high quality and sensible guide. I won’t be reluctant to recommend your web blog to anyone who would need guidance on this subject matter.

 8. I must voice my admiration for your kindness supporting individuals who have the need for assistance with this concept. Your personal dedication to getting the message all-around has been definitely valuable and has allowed men and women just like me to get to their desired goals. This helpful key points can mean this much to me and far more to my colleagues. Many thanks; from each one of us.

 9. Needed to put you the little observation just to give thanks once again for these magnificent principles you’ve provided on this page. This has been so remarkably generous of you to allow extensively precisely what many individuals would’ve sold as an e-book to get some cash for themselves, chiefly seeing that you could possibly have done it in case you decided. These tricks as well served to become a great way to fully grasp the rest have a similar fervor like mine to realize great deal more with regards to this condition. I know there are lots of more enjoyable occasions ahead for individuals who see your site.

 10. Thanks for your own effort on this web site. Kim delights in conducting internet research and it’s easy to see why. Most of us know all regarding the dynamic ways you give reliable guidance via this blog and as well as invigorate participation from other people about this topic so my girl has been starting to learn a lot of things. Take pleasure in the rest of the new year. Your performing a great job.

 11. My husband and i felt very thrilled when Peter could do his research through the entire ideas he had from your web pages. It is now and again perplexing just to possibly be offering techniques which usually the rest could have been making money from. And we all acknowledge we have the website owner to appreciate for that. These explanations you made, the easy blog menu, the relationships you can assist to engender – it is everything great, and it is helping our son and our family imagine that the concept is satisfying, and that is pretty mandatory. Many thanks for the whole lot!

 12. I in addition to my friends have been looking at the best guidelines located on the blog and unexpectedly developed an awful suspicion I never thanked the web blog owner for them. My guys appeared to be as a result thrilled to read through all of them and have actually been making the most of them. Many thanks for being simply accommodating and for picking out varieties of quality themes millions of individuals are really needing to know about. My sincere apologies for not expressing appreciation to earlier.

 13. My husband and i ended up being so glad when Michael managed to do his homework because of the ideas he grabbed through the web pages. It’s not at all simplistic just to choose to be giving out instructions that many people may have been trying to sell. And we also grasp we’ve got the writer to thank because of that. All of the explanations you have made, the straightforward site menu, the friendships you will give support to instill – it is many wonderful, and it’s really facilitating our son in addition to the family consider that that issue is fun, and that is pretty pressing. Thank you for everything!

 14. I must express my appreciation to the writer just for rescuing me from such a situation. Just after researching throughout the world wide web and finding techniques which were not helpful, I thought my entire life was over. Existing devoid of the strategies to the problems you’ve solved as a result of your entire write-up is a critical case, as well as ones which could have negatively affected my career if I hadn’t encountered your blog post. Your own competence and kindness in touching the whole lot was vital. I’m not sure what I would’ve done if I had not come upon such a thing like this. I can at this moment relish my future. Thanks a lot so much for your reliable and amazing help. I won’t be reluctant to suggest your web blog to anyone who needs to have counselling about this area.

 15. I simply desired to appreciate you yet again. I am not sure what I could possibly have followed in the absence of the actual tips shared by you regarding such area. It has been a real terrifying dilemma in my circumstances, however , noticing a specialised form you handled the issue made me to cry for fulfillment. Extremely thankful for your guidance and even pray you really know what a powerful job you’re doing instructing men and women by way of your website. I’m certain you have never met all of us.

 16. I and also my pals were checking out the best pointers from your website then then came up with a terrible suspicion I never thanked you for them. My ladies happened to be for this reason excited to learn them and have now actually been having fun with these things. I appreciate you for actually being so accommodating as well as for selecting this kind of exceptional subject areas millions of individuals are really wanting to understand about. Our sincere regret for not expressing gratitude to earlier.

 17. Thank you a lot for providing individuals with an extremely splendid chance to read articles and blog posts from here. It’s always so pleasant plus full of a good time for me and my office peers to visit your web site at the least 3 times in one week to find out the newest tips you will have. And lastly, I am just certainly fulfilled for the staggering guidelines you give. Some 1 ideas on this page are clearly the very best we’ve ever had.

 18. Thank you a lot for providing individuals with an exceptionally remarkable opportunity to check tips from this web site. It’s always very beneficial and as well , stuffed with amusement for me personally and my office friends to search the blog a minimum of thrice in a week to read through the fresh guidance you have got. Of course, I am just actually impressed with all the awesome techniques served by you. Certain two areas in this post are definitely the finest we’ve had.

 19. Thank you so much for providing individuals with an exceptionally special chance to discover important secrets from here. It is always very enjoyable and as well , packed with amusement for me and my office mates to visit the blog minimum three times in 7 days to see the newest guidance you will have. Of course, I’m always amazed for the excellent techniques you serve. Certain 3 facts on this page are clearly the simplest we’ve had.

 20. I wish to show my appreciation to the writer just for rescuing me from this particular trouble. Right after exploring through the search engines and finding methods which were not beneficial, I thought my entire life was well over. Living minus the answers to the difficulties you have solved by means of your good short article is a crucial case, and those which could have badly affected my career if I had not noticed your web page. Your personal mastery and kindness in dealing with every aspect was invaluable. I don’t know what I would have done if I hadn’t encountered such a subject like this. I can also now relish my future. Thanks a lot very much for the high quality and sensible help. I won’t think twice to recommend your blog post to any person who should get counselling about this subject.

 21. I wanted to type a comment in order to express gratitude to you for the lovely instructions you are showing at this website. My particularly long internet investigation has at the end of the day been honored with wonderful facts and techniques to go over with my two friends. I would mention that most of us visitors actually are very much blessed to dwell in a great website with very many special individuals with useful strategies. I feel really grateful to have come across the web pages and look forward to tons of more exciting times reading here. Thanks once more for all the details.

 22. I want to show some appreciation to the writer for rescuing me from this type of problem. Right after looking out throughout the search engines and seeing tricks which were not productive, I was thinking my entire life was over. Living minus the solutions to the problems you’ve solved all through your entire guide is a critical case, as well as those that might have adversely damaged my entire career if I had not come across your web page. Your personal training and kindness in controlling all the details was crucial. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a thing like this. I’m able to at this time look forward to my future. Thank you so much for your expert and result oriented help. I won’t hesitate to endorse the sites to any individual who would need guide about this issue.

 23. I and my pals were actually taking note of the nice pointers on your web page and so all of a sudden came up with a horrible suspicion I had not thanked the website owner for those tips. The ladies were definitely so very interested to read through them and have in effect without a doubt been taking advantage of these things. Thanks for getting simply thoughtful and also for deciding upon variety of helpful information millions of individuals are really desperate to learn about. Our sincere apologies for not expressing appreciation to earlier.

 24. I simply needed to thank you very much once more. I do not know what I would’ve worked on without the ideas documented by you on my theme. It absolutely was a very intimidating difficulty in my position, but viewing your professional form you processed the issue forced me to cry over gladness. Now i am happy for the help and in addition have high hopes you find out what an amazing job you’re doing training others through the use of a web site. I’m certain you have never met all of us.

 25. I wanted to construct a word to be able to thank you for all of the magnificent instructions you are sharing at this website. My time consuming internet research has finally been compensated with sensible details to go over with my friends. I ‘d declare that we site visitors actually are extremely endowed to be in a fine site with so many marvellous individuals with very helpful guidelines. I feel rather happy to have used your entire webpages and look forward to so many more amazing times reading here. Thank you once more for a lot of things.

 26. I intended to compose you that very small word so as to say thanks the moment again with your magnificent tricks you’ve shown on this page. This has been so extremely open-handed with you to grant easily what exactly many of us could possibly have sold for an ebook to help make some dough for themselves, specifically since you might well have done it in case you wanted. These good ideas in addition served to be the fantastic way to be certain that some people have the same eagerness like my own to figure out many more on the subject of this matter. I’m certain there are millions of more pleasant instances up front for individuals that look into your blog post.

 27. I wish to point out my respect for your generosity supporting individuals that absolutely need guidance on that theme. Your very own dedication to passing the solution up and down appears to be exceedingly good and have made guys and women like me to get to their goals. Your entire valuable guide implies a whole lot to me and much more to my colleagues. Warm regards; from each one of us.

 28. I wanted to construct a brief remark to say thanks to you for all the stunning instructions you are showing at this site. My extensive internet lookup has finally been recognized with reasonable strategies to talk about with my good friends. I would admit that many of us website visitors actually are very blessed to be in a good community with so many marvellous professionals with very helpful opinions. I feel extremely happy to have come across the web page and look forward to tons of more entertaining moments reading here. Thank you again for everything.

 29. Thanks so much for giving everyone remarkably remarkable possiblity to read in detail from this website. It is always so pleasant plus stuffed with a good time for me and my office colleagues to visit your blog really 3 times a week to see the new stuff you have. And of course, I am just actually astounded concerning the brilliant solutions you serve. Selected 4 ideas on this page are unequivocally the very best I have had.

 30. I truly wanted to develop a brief note to thank you for all the amazing information you are posting here. My time consuming internet look up has at the end of the day been compensated with high-quality facts and strategies to share with my family and friends. I would believe that most of us visitors are definitely endowed to be in a notable site with so many awesome professionals with useful strategies. I feel very lucky to have encountered your webpage and look forward to some more fun moments reading here. Thanks once more for a lot of things.

 31. I together with my buddies were found to be checking the excellent information and facts found on your site and then before long I had a terrible suspicion I never thanked you for them. All the women ended up so passionate to study them and have now surely been enjoying them. Appreciation for indeed being indeed considerate and then for using this form of ideal subject areas millions of individuals are really eager to understand about. My personal honest regret for not expressing appreciation to earlier.

 32. Definitely believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the simplest
  thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing
  without having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks http://hydroxychloroquined.online/

 33. Pingback: cytotmeds.com
 34. Hi there! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post
  or vice-versa? My website goes over a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other.
  If you might be interested feel free to send me an email.
  I look forward to hearing from you! Awesome blog by the
  way! https://amstyles.com/

 35. I savour, cause I found exactly what I was looking
  for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you
  man. Have a nice day. Bye

 36. Pingback: dapoxetine otc
 37. Iím impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog thatís both equally educative and engaging, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The issue is an issue that not enough folks are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I stumbled across this during my search for something concerning this.

 38. Thanks for finally writing about > Енергијата на високите вибрации – на
  која фреквенција вибрирате???
  – < Loved it!

 39. Howdy! This blog post could not be written much better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I am going to send this article to him. Fairly certain he will have a very good read. Thanks for sharing!

 40. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you, However I am experiencing problems with your RSS. I donít know the reason why I can’t subscribe to it. Is there anybody having similar RSS issues? Anyone that knows the solution will you kindly respond? Thanks!!

 41. Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks, However I am having difficulties with your RSS. I donít understand why I am unable to subscribe to it. Is there anybody else getting similar RSS issues? Anyone that knows the answer can you kindly respond? Thanx!!