Сублиминална перцепција

Секој од нас поминува барем дел од денот пред телевизор, пред компјутер, на интернет, слуша радио. Тоа значи дека добар дел од времето е сме под влијание на некој медиум. И секој од нас верува дека има слобода на избор да го следи само она што му се допаѓа. Но, дали е навистина така? Дали навистина одбираме да го гледаме тоа што го сакаме и дали навистина можеме да забележиме сѐ на екранот?

Поновите истражувања на тема перцепција покажуваат дека сетилата на човекот можат да регистрираат безброј видови на дразби, но човекот е свесен само за оние кои го надминуваат прагот на надразливост на сопственото сетило. На пример, звуците пониски од 10 херци секако дека постојат, но човекот ги слуша само оние над 10 херци. Всушност се покажало дека човекот ги слуша и звуците под 10 херци но нема свесност за нив, а тие сепак влијаат на него. Ова важи и за осетливоста на другите сетила во однос на соодветните дразби. Ова е т.н. СУБЛИМИНАЛНА (несвесна, подпрагова) ПЕРЦЕПЦИЈА.

Како доказ за влијанието на овие нискофреквентни стимулуси се резултатите од многу истражувања, а јас ќе ви кажам за едно:

Во 1957 год. во едно кино во Њу Џерси, додека траел филмот, на филмското платно биле прикажувани пораките `Јадете пуканки` и `Пијте кока-кола`. Пораките биле прикажувани со тахистоскоп на секои 5 секунди со брзина од 1/3000 во секунда, што значи доволно брзо за да не може да бидат приметени на екранот. Сепак ваквите пораки несвесно биле регистрирани од гледачите, а доказ за тоа била зголемената продажба на пуканки за 57,7% и на кока-кола за 20%.

Немаше ништо лошо во ова откритие се додека за ова не дознаа маркетинг агенциите, но и големите моќници кои сакаат да го контролираат народот. Поради можностите за злоупотреба на овие сознанија, властите во Америка донесоа закон со кој се забранува користењето на сублиминални пораки. За жал, тоа не ги спречи големите компании да го користат ова.

Најчесто користените пораки ги содржат зборовите секс, љубов, моќ, пари и сл. Се смета дека врз амбалажата на голем број производи има вакви пораки, но се разбира напишани доволно бледо за да не бидат лесно видливи. Производите со вакви пораки стануваат поатрактивни за купувачите и брзо се зголемува нивната продажба. Попознати компании кои се смета дека користат вакви пораки се модниот канал Fashion TV, производителите на крекерите Ritz, AT&T Mоbility, Red Bull, Coca – Cola. Тие се користат и во многу филмови (пример: „The Lion King“) и песни (пример: во песната од Queen „Another One Bites the Dust“ во позадина, со ниска фреквенција, оди текстот „Забавно е да се пуши марихуана“).

Епа сега јас повторно ве прашувам: Дали сѐ уште мислите дека ја следите својата слободна воља и имате право на избор?

Автор: Розета Паскали

376 Comments on “Сублиминална перцепција”

 1. We are happy to welcome you!

  Sending newsletters via contact forms to the sites of companies via all domain zones of the world in all languages.

  website =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai

  WHAT IS THE MAILING OF SITES BY CONTACT FORMS?
  This is a type of mailing using the contact forms that are located in the feedback section of the website and filled by our robot in automatic mode with a rate of a few thousand contact forms per one minute, while the alphanumeric code from the pictures (captcha) is also solved.
  After that, the correspondent e-mails including your offers are sent to the mailboxes of organisations.
  When sending mailing by contact feedback forms, it turns out that each site sends a correspondent e-mail “to itself” and, therefore, all messages arrive in the inbox of the exact email in which the firm is ready to receive the commercial information.

  UTP:
  Fast one hundred % informing of firms and internet resource owners about new offers.
  Search of new customers that other types of advertisements cannot find.

  AIM:
  Finding new customers that cannot be found through other types of advertisements.

  Benefits:
  1.one hundred percent delivery of commercial messages.
  2.Expansion of the customer database.
  3. Expansion of the market segment.
  4.Mailings based on topics and regionality.
  5. Sending letters to directors.
  6. Demand study.
  7. Conducting marketing campaigns.
  8. Studying public opinion and conducting surveys.
  9. Fast notofication.
  10. Cost.
  11. Entering the international markets.

  Competitive advantages:
  1.When sending mailing by contact forms, all e-mails arrive in the inbox. When sending e-newsletters, this can reach up to five percent.

  2.When sending mailing by contact forms it is possible to send a few million letters per 24 hours to inboxes. When sending mass e-mails a few thousands arrive in the inboxes, all the remaining ones often either do not reach or fill the junk folder.

  3. When sending mailing by feedback forms an e-mail does not get blocked by mail systems because it is sent from different sites. When sending bulk e-mails it is possible to send a few thousands of those but nevertheless all the IP addresses from which the mailing is done will be blocked.

  4. When sending mailing by contact forms the very little amount of macro-synonims is used to form headings and text of the letter. When sending e-newsletters, it is necessary to use «macros» (synonyms) for each phrase and create thousands various headings.

  5. Many firms try to hide their email and only leave a contact form for contacting with them.

  6. When sending bulk e-mails, your business offer can be delivered to every employee of the business, (which causes irritation) compared to mailing by feedback forms where the letter is received at the mailbox specifically set up for commercial offers.

  7.Fifty % of corporate e-mail addresses are located on free e-mail servers, they are badly “searchable” by email, but when sending mailing by feedback forms through these mail systems, all messages are one hundred percent delivered to the recipients.

  8. Only 30%-40% of companies are placed in the directories within 2-3 years, and all the other ones are already located in our WHOIS databases and are waiting for your cooperation offers.
  Thus that emails of organisations from directories are full of spam, which means that they will not have such monetisation as when sending mailing by contact forms using our always new VOIS databases.

  9. Any kind of stop words in the headings or body of the letter can be sent through forms. When sending e-newsletters, such messages either do not reach the recipient or end up in a junk folder.
  The list of stop words of mails includes almost all phrases and words that encourage potential customers to take actions.

  Application:

  1. Increasing the customer base.
  2. Quick notification of marketplaces about new cooperation offers.
  3. Accessing company officials.
  4.Testing the demand for products and services.
  5. Conducting tenders.
  6.Conducting marketing campaigns.
  7.Studying public opinion and conducting surveys.
  8. Searching for clients in other countries.

  Reasons for ordering this service:

  1. 100-percent delivery of your messages and business offers to millions of organisations all over the world.
  Every site sends a letter to itself so all filters of mails are bypassed.

  2.Mailing by contact forms is an excellent way in in terms of conducting all sorts of researches of marketing, studies and surveys of public opinion on differenttype of activity and direction.
  When sending mailing by feedback forms, you will be sure that your letter has been delivered to one hundred percent of users of your product and service and if a service or product is “poorly promoted”, then the potential issue lies in other things, for example in pricing.
  At the same time, within a week you will see real demand for your services and products, you will not have to spend funds on rent and other more expensive and time-consuming marketing activities.

  3.Mailing by contact forms is the quickest and the most economical way to get your product or service to the markets of other countries.

  4. Mailing by contact forms is a tool for conducting various tenders.

  5.Monthly update of the database, as more than 150,000 new websites, appear all over the world daily, and you, get new potential customers.

  6. Full geographical coverage for all countries of the globe.

  7. We offer clients that are not available through other advertisement.
  When sending mailing by contact forms, you will be able to reach out that part of your potential clients, that is impossible to “break through” automatically in any other way.
  For instance, you will be able to deliver a cooperation offer to those potential clients that were previously unavailable due to e-mail filters while sending e-newsletters.
  In the markets, there is a very unusual situation: companies that got into the directories are literally filled with spam with all sorts of offers while very little e-mails are sent to the remaining ones.

  8. Unique technique of unraveling the captcha.
  There are services for solving numeric and alphabetic code (captcha/CAPTCHA). It costs one dollar to solve thousand CAPTCHAs.
  It turns out that, processing a million Internet resources our robot solves a million CAPTCHAs, which costs 1000 dollars only to solve captcha/CAPTCHA, and we provide this free of charge for you!

  9. By ordering mailing by contact forms, you are promoting your product or service not to separate people, but to collectives, for instance domain zone .com, where more than one hundred and fifty million commercial organisations from all countries are accumulated (we have samples of them from international zones for every state).

  10. Mailing by contact forms also includes a subtype of SMS mailing
  Email that is linked to the feedback form is the primary e-mail address of organisations through which applications and business offers are sent. This mail is also set up for cell phones as it is necessary to respond to the information fast so as not to misplace the application or the relevance of the commercial offer.

  11. The database of every country also includes all joint firms from all countries closely related to or working with this country, for example, diasporas and national communities.
  Sanctions of search engines and mail systems?
  These mailings are an alternative to sending mass e-mails, therefore search sanctions and “Ban” do not apply to them.
  Mail delivers the data of letters to the inbox folder, as it goes through the “warm communication channel” from the new IP address of the internet resource to the corporate e-mail of the same website.
  Simply speaking, these mailings “live in e-mails” and mail filters do not respond to them, because mails have trust in communication channels between websites and corporate emails.

  OUR DATABASES:
  You can purchase our databases separately from the mailing by sending us a message by contact form.

  MORE THAN TWO THOUSAND WHOIS DATABASES BY DOMAIN ZONES AND COUNTRIES.

  COLLECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN CONTINENTS OF THE WORLD.

  SELECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN WORLD LANGUAGES.

  COLLECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN CMS.

  COLLECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN COUNTRIES OF THE WORLD.

  HOW TO MAKE AN ORDER FOR MAILING BY FEEDBACK FORMS:
  The simplest text of the message + a few headings, the main goal is to interest the client, and they will read the rest on your website.
  Most likely, all ads on your subject are already on the Internet, enter the necessary requests into the search engine and choose the most successful ones.
  The headings are substituted randomly from .txt file.
  Only messages in the text form are sent, links are inserted without problems, they are all “clickable”. If the potential customer needs pictures or more detailed information, then you should forward the customer to visit your site.

  In the letter:
  Text without pictures, since pictures do not pass through the contact form.
  Your contact details:
  Internet resource address:

  Fields to fill in:
  Name:
  Country:
  City:
  Internet resource:
  Several headings:
  E-mail address for autoresponces:

  website =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai
  Price List =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai/en/price/

 2. Thanks for every other excellent post. The place else may anybody get that type of info in such a perfect manner of writing? I’ve a presentation next week, and I’m at the search for such info.

 3. Стоматология в Москвe eвропейские матрериалы americandental.ru
  https://americandental.ru/
  Нам доверяют многие.Комплексный подход. Гарантия качества. Быстрое лечение. Услуги: Правильный прикус, Отбеливание, Восстановление зубов.
  [url=https://americandental.ru/]Americandental.Ru[/url]

 4. Some really fantastic info , Glad I found this. “Three things you can be judged by your voice, your face, and your disposition.” by Ignas Bernstein.

 5. Классический дизайн и белый цвет корпуса микатермического обогревателя http://www.teploceramicpanels.pp.ua/ 2085 подойдут к любому интерьеру. Площадь отапливаемого помещения не должна превышать 30 кв. м.

 6. Керамический обогреватель по большинству параметрам выигрывает у остальных альтернативных вариантов отопления, заказать можно на http://obogrevateli.pp.ua/. За короткий промежуток времени он способен обогреть всю комнату и продолжать греть некоторое время после отключения. Плюсы перечислены выше, недостатков немного. Цена этого обогревателя выше, чем у других разновидностей, но она оправдана качеством. Ассортимент керамических обогревателей позволяет подобрать оптимальную по всем параметрам модель. Выбирать только покупателю.

 7. You can definitely see your skills in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 8. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://it-module.com.ua/club/user/95/blog/1358/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 9. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://nikolaevka-school.ru/teachers/socnet/user/6879/blog/5953/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 10. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://www.ronktd.ru/forum/forum7/topic684/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 11. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://www.ronktd.ru/forum/forum7/topic684/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 12. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://boryslav.do.am/forum/15-8868-1

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 13. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://dnepr.actieforum.com/t1065-topic

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 14. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://allesasia.com/people/user/327/blog/1629/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 15. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://revera-penza.ru/forum/forum4/topic8051/messages/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 16. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://test.bxweb.ru/club/user/2339/blog/1349/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 17. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://finizum.ru/blogs/edurus/gotovye-domashnie-zadaniya-po-matematike-moro-dlya-4-klassa.php

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 18. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://www.myai.ru/club/user/1775/blog/5905/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 19. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://kestos.tmweb.ru/club/user/1775/blog/5905/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 20. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://lastdemo.primepix.ru/club/user/4587/blog/2023/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 21. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://bus.gov.ru/forum/posts/list/61994.page

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 22. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://kvartal8b.getbb.ru/viewtopic.php?f=19&t=7183

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 23. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://kotelva.forum2x2.com/t2165-topic

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 24. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://vterrano.ru/vb/blog.php?b=1231

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 25. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  [url=http://форум.эдельвейс-комфорт.рф/viewtopic.php?f=30&t=5203]http://форум.эдельвейс-комфорт.рф/viewtopic.php?f=30&t=5203[/url]

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 26. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://форум.эдельвейс-комфорт.рф/viewtopic.php?f=30&t=5203

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 27. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://forum.procapitalist.ru/showthread.php?t=16406

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 28. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://www.automania.by/forum/index.php?showtopic=12730

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 29. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://chrstms.ru/club/user/4957/blog/5677/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 30. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://nordgoldjobs.com/forum/forum1/topic6561/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 31. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://ideal-optica.ru/club/user/1773/blog/625/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 32. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://sibmama.nnov.org/dnevnik-sibmama2/gotovye_domaschnie_zadaniya_po_matematike_moro_dlya_4_klassa.html

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 33. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://copp28.ru/club/user/2974/blog/1170/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 34. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://sushiday.ru/communication/forum/forum3/8569-gotovye-domashnie-zadaniya-po-matematike-moro-dlya-4-klassa

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 35. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://torgi-demo1.gosuslugi.ru/forum/user/profile/826494.page

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 36. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://www.colors.life/post/1618796/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 37. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://artem-energo.ru/forums.php?m=posts&q=5127

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 38. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  [url=http://www.pan-at.com/phpbb/thread.php?threadid=36344]http://www.pan-at.com/phpbb/thread.php?threadid=36344[/url]

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 39. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://www.pan-at.com/phpbb/thread.php?threadid=36344

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 40. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://forum.rost-okna.ru/okna-plastikovye/gotovye-domashnie-zadanija-po-matematike-moro-dlja-4-klassa/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 41. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://sdm-servis.ru/component/fireboard/?func=view&id=53307&catid=3

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 42. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://nsportal.ru/blog/shkola/obshcheshkolnaya-tematika/all/2022/01/18/gotovye-domashnie-zadaniya-po-matematike-moro

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 43. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://www.tpm.mdk.ksue.edu.ua/index.php?option=com_myblog&show=4-.html&Itemid=36

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 44. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://aldeboro.ru/company/personal/user/301/blog/1508/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 45. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://www.zooclub.com.ua/2675?t:9869

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 46. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://3drus.ru/forum/topic_16212

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 47. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://www.jfresh.org/blogs/blog/23406.html

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 48. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://heating-shop.ru/club/user/4091/blog/6643/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 49. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  https://soblazn-opt.com/people/user/63/blog/1475/

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 50. Новая статья на сайте! Готовые домашние задания по математике Моро для 4 класса

  http://csp37.ru/forum/?PAGE_NAME=read&FID=2&TID=1037&TITLE_SEO=1037-gotovye-domashnie-zadaniya-po-matematike-moro-dlya-4-klassa

  Ответы на такие вопросы, как Что представляет собой решебник и для чего он нужен, Что содержится в сборнике и как его использовать, Где найти бесплатные ГДЗ

 51. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog
  posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write
  again very soon!

 52. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic
  blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to new updates and will talk about this website with my Facebook group.
  Chat soon!

 53. Предлагаю посмотреть увлекательный блог про образование

  http://vterrano.ru/vb/blog.php?u=29395

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 54. Предлагаю посмотреть жгучий блог про созидание

  http://finizum.ru/blogs/edurus/

  Предложены анонсы и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 55. Рекомендую посмотреть жгучий блог про фабрикация

  http://finizum.ru/blogs/edurus/

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 56. Рекомендую посмотреть интересный блог про фабрикация

  http://www.myai.ru/club/user/1775/blog/

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 57. Предлагаю посмотреть увлекательный блог про созидание

  https://chrstms.ru/club/user/4957/blog/

  Предложены анонсы и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 58. Предлагаю посмотреть интересный блог про формирование

  https://chrstms.ru/club/user/4957/blog/

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей на образовательную тематику

 59. Рекомендую посмотреть интересный блог про фабрикация

  http://sibmama.nnov.org/dnevnik-sibmama2/

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 60. Рекомендую посмотреть забавный блог про созидание

  https://copp28.ru/club/user/2974/blog/

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 61. Рекомендую посмотреть увлекательный блог про формирование

  https://copp28.ru/club/user/2974/blog/

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей на образовательную тематику

 62. Рекомендую посмотреть забавный блог про образование

  https://www.colors.life/profile/480577/

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 63. Предлагаю посмотреть интересный блог про формирование

  https://www.colors.life/profile/480577/

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 64. Предлагаю посмотреть интересный блог про формирование

  https://nsportal.ru/blog/1147970

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 65. Рекомендую посмотреть жгучий блог про формирование

  https://nsportal.ru/blog/1147970

  Предложены анонсы и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 66. Рекомендую посмотреть увлекательный блог про формирование

  http://www.jfresh.org/blogs/my/sibmama/

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей для образовательную тематику

 67. Рекомендую посмотреть забавный блог про фабрикация

  http://www.jfresh.org/blogs/my/sibmama/

  Предложены красткие версии и полные версии интересных статей для образовательную тематику

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *