Анастасија – книга 2

ЅВОНЛИВИТЕ КЕДРИ НА РУСИЈА Во оваа книга станува збор за една необична жена којашто поседува исклучителна дарба да ги исцелува и душата и телото на човекот. Дали и во колкава …

Повеќе

Анастасија – книга 1

Ти напиши се што виде, не прикривај ништо, ниту доброто, ниту лошото, ниту скриеното -тогаш тие ќе се зачуваат. Темните сили секогаш се стремеле на човекот да му ја одземат …

Повеќе