My YouTube channel

Прекрасно! Мојот јутуб канал веќе има 1000 претплатници! БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ШТО МЕ СЛЕДАТ!!! Beautiful!!! My youtube channel already have 1000 subscribers!!! THANKS TO ALL THAT ARE FOLLOWING ME!!!   …

read more

Невронаука на пеењето

Пеењето ни носи радост, самодоверба и способност да го издржиме стресот Невронауката за пеењето покажува дека кога пееме, нашите невротрансмитери се соединуваат на нов начин. Тоа го покренува десниот темпорален …

read more

Одредени зборови ги оживуваат мртвите клетки!

Човековата мисла може и да создава и да уништува Научниците успеаја да докажат дека зборот може да ја оживее мртвата клетка! Во текот на истражувањето научниците биле вчудоневидени колкава огромна …

read more