Ева Енслер: Гушнете го девојчето во вас!

Во овој страстен говор, Ева Енслер тврди дека во сите нас постои клетка на девојка — клетка која сите ние сме учени како да ја поттиснеме. Таа раскажува искрени приказни за девојките во светот кои успеале да ги надминат неволјите и насилството и да ја откријат неверојатната сила да се биде девојка.