Како да го излечите својот живот – Луjзa Хеј

Ако внимателно ја читате оваа книга или ако ја слушате аудио книгата објавена подолу, и ако ги следите дадените упатства – одете од поглавје до поглавје – кога ќе ја завршите, вашиот живот ќе се промени.

Ќе бидете посамоуверени, а со тоа и позитивно ќе влијаете на луѓето и настаните околу вас.

Сè ќе биде во најдобар ред во вашиот живот. Ова не е еднодневна книга, туку книга на која ќе се навраќате повторно и повторно. Оваа книга е прирачник за подобар живот.