Торзиони полиња и работи кои го заштитуваат човекот

За постоењето на позитивни, десни-торзиони полиња и нивното влијание врз луѓето, нашите предци многу добро знаеле. Овие знаења дојдоа до нас, но ние не им обрнуваме внимание, не им придаваме големо значење.

read more

Зигмунд Фројд: Ги сретнуваме само оние кои веќе постојат во нашата потсвест

26 Фројдови тези 1. Колку е побеспрекорен човекот од надвор, толку повеќе демони има внатре… 2. Не се избираме случајно едни со други… Ги сретнуваме само оние кои веќе постојат …

read more

Децата ги избираат своите родители

Дали некогаш сте помислиле дека сте ги избрале родители пред да дојдете на овој свет? Со оглед на тоа дека на полето на реинкарнацијата постојат различни мислења, постојат многу учители и духовни струи кои овој избор и го припишуваат на личната волја.

read more

Исцелителната моќ на здолништето: зошто е важно жените да носат здолништа и фустани

Здолништето е вистински женски украс! Од секогаш здолништата се сметале како главен атрибут на женственоста. А причина за тоа не е само убавината на таквата облека. Стручњаците во областите на …

read more