Мојот ЈУТЈУБ канал

Прекрасно! Мојот јутуб канал веќе има 500 претплатници! БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ШТО МЕ СЛЕДАТ!!! Beautiful!!! My youtube channel already have 500 subscribers!!! THANKS TO ALL THAT ARE FOLLOWING ME!!! https://www.youtube.com/channel/UCJ54jngznmU6pNZRAypFk2A

read more

Алхемичарот: книга која ве води на необично патување кое никогаш нема да го заборавите

Постојат мајсторски книги, оние херметични, интригантни и комплицирани книги кои морате трпеливо да ги читате за да ја откриете тајната која љубоморно ја чуваат. А тука се и едноставните книги, …

read more

Лао Це: ТАО ТЕ КИНГ

Тао Те Кинг е класичен кинески текст во кој е содржана основата на таоизмот и кој претставува едно од најпознатите толкувања на кинеската филозофија. Се верува дека потекнува од четвртиот …

read more