Водени медитации

 • Мојот ЈУТЈУБ канал
  Прекрасно! Мојот јутуб канал веќе има 500 претплатници! БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ШТО МЕ СЛЕДАТ!!! Beautiful!!! My youtube channel already have 500 subscribers!!! THANKS TO ALL THAT ARE FOLLOWING ME!!! https://www.youtube.com/channel/UCJ54jngznmU6pNZRAypFk2A
 • 100 НАЈМОЌНИ АФИРМАЦИИ ЗА ПРИВЛЕКУВАЊЕ НА ПАРИ
  Слушајќи го ова видео, дозволете си да ја почувствувате прекрасната енергија на парите и да се доближите до изобилството кое го заслужувате. За видеото користена е музика со 888Hz за …
 • Утринска медитација
  Започнете го денот со оваа прекрасна медитација и почувствувајте ги позитивните вибрации 🙂
 • Медитација за подигнување на вибрацијата на љубовта
  Со секојдневно слушање на оваа медитација ќе ја подигнете вашата вибрација и ќе ја привлечете љубовта која ја барате. Визуелизирајте ја љубовта која доаѓа кон вас. Бидете подготвени да ја …
 • Позитивни афирамции за мирен сон
  Ова видео, исполнето со моќни позитивни афирмации, ќе ви помогне лесно да потонете во длабок сон како и да промените некои од вашите несвесни уварувања.
 • Медитација за опуштање и исцелување
  Искористете ја оваа можност да се опуштите, да одвоите време за вашетото тело и да го следите процесот на исцелување.
 • Медитација за постигнување на внатрешен мир
  Добродојдовте во медитацијата која ќе ви помогне да постигнете внатрешен мир и спокој. Опуштете се и уживајте!
 • Медитација за привлекување на пари, здравје, љубов и радост
  Уживајте во оваа прекрасна медитација со која ќе ја зголемите својата вибрација и ќе го привлечете она што ви е потребно во животот.