Ајде да ги одгледуваме децата да бидат претприемачи – Камерон Херолд

Здодевно му е во училиште, бега од часовите, не се согласува со другарчињата: Ова дете може да биде претприемач, вели Камерон Херолд. На конференцијата TEDxEdmonton, тој зборува за родителство и …

read more