Ако навистина се сакаш себеси, почни да ги правиш овие работи

Што е љубовта кон себеси? Еве ја најпрецизната дефиниција која сум ја сретнал. Љубовта кон себеси е заинтересираноста за развој. Го свртувам вниманието на развојот, не на комфорот и смирувањето …

read more

Анастасија – книга 2

ЅВОНЛИВИТЕ КЕДРИ НА РУСИЈА Во оваа книга станува збор за една необична жена којашто поседува исклучителна дарба да ги исцелува и душата и телото на човекот. Дали и во колкава …

read more