Ако навистина се сакаш себеси, почни да ги правиш овие работи

Што е љубовта кон себеси? Еве ја најпрецизната дефиниција која сум ја сретнал. Љубовта кон себеси е заинтересираноста за развој. Го свртувам вниманието на развојот, не на комфорот и смирувањето …

Повеќе